ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ - LINKEDIN

Специално заснемане

Лектор: Михаела Георгиева - Кариерен и бизнес консултант

Продължителност: 1 час и 10 мин.

54.00 лв. (включва ДДС)

Избор на период за достъп

2 седмици

4 седмици

Безсрочен

В един много шумен дигитален свят е трудно да привлечем вниманието към себе си. В същото време, колкото повече се отличаваме, толкова повече възможности за реализация имаме.

В онлайн курса на Михаела Георгиева ще научите как да се представите в социалните мрежи, така че да бъдете успешни и да привлечете правилните възможности и хора. Ще разберете и какво означава автентично и отличаващо присъствие. Каква е формулата за успех. Какво да правите. Какво да не правите.

Михаела Георгиева е кариерен и бизнес консултант с над 13 години опит в управлението на екипи и консултирането. Работила е със стотици хора, за да им помогна да развиват себе си и кариерата си по начин, който ги удовлетворява. За да имат работа, която е правилната за тях, да реализират потенциала си и да могат да дават приноса си.

В края на този курс ще сте научили:

● Защо е важно да изградим силно и консистентно професионално позициониране.


● Какво да направите за един добър и отличителен профил.


● Как да привлечете повече бизнес или нови възможности за себе си.


● Ще сподели и съвети от други експерти.


● За да не се почувствате претоварени или да ти изглежда сложно. Всичко това ще се случи стъпка по стъпка с ясни насоки и примери.

Това, което ще усвоите, ще ви помогне да не се изгубите в излишни и хаотични действия. За да инвестирате времето си по начин, който да доведе до успешни резултати.